Tayland’ın Bangkok kentinde bir barda çıkan yangın 27 kişinin ölümüne neden oldu. Yaralıların hastaneye kaldırıldığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Tayland’ın başkenti Bangkok’ta bir bar ve eğlence mekanında çıkan yangında ilk belirlemelere göre 27 kişi hayatını kaybetti. Olay, turizmle bilinen Chatuchak bölgesinde yerel saatle gece yarısı meydana geldi.
Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, mekan içerisinde bulunanları tahliye etmek için çalışma başlattı. Yangının çıkış nedenine ilişkin Tayland Başbakanı Anutin Charnvirakul tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Başbakan Charnvirakul, olay yerinde yaptığı açıklamada, yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 27’ye ulaştığını ve çok sayıda yaralının hastaneye kaldırıldığını belirtti. Yangının nedeni henüz bilinmiyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]