Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. İstanbul Marketing Summit 2024’te “Kırılma Noktası” Temasıyla Başlıyor

İstanbul Marketing Summit 2024’te “Kırılma Noktası” Temasıyla Başlıyor

haberci haberci -
24 0

İstanbul Marketing Summit, 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de Gerçekleşecek

İstanbul Marketing Summit, 2024’te düzenleyeceği ilk etkinliği olan “Kırılma Noktası” temasıyla 13 Mayıs günü Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Etkinlik, alanında uzman isimleri ve binlerce katılımcıyı ağırlayacak.

Yapay Zekâ ve Sürdürülebilirlik Konuları İncelenecek

İstanbul Marketing Summit, iş dünyasının yapay zekâ ile yeniden şekillenmesini, sürdürülebilirliğin etkilerini ve yeni dönem pazarlama iletişimlerini ele alacak. Etkinliğin teması olan “Kırılma Noktası” ile sektördeki değişim ve gelişim tartışılacak.

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu Katılımcılarla Buluşacak

MasterChef Türkiye’nin Jüri Üyesi ve Efendy Group Kurucusu Şef Somer Sivrioğlu, İstanbul Marketing Summit sahnesinde olacak. Katılımcılara mutfak dünyasının markalaşma hikayesini aktaracak.

Teknoloji Dünyasından Önde Gelen İsimler Sahne Alacak

Microsoft Türkiye, Meta Ajanslar, FRANK, CarrefourSA, BCG Platinion gibi önemli şirketlerin yöneticileri, İstanbul Marketing Summit’te teknoloji dünyasının geleceğine dair konuşmalar yapacak.

Ajanslar ve Pazarlama Dünyasından Değerli Konuşmacılar

İstanbul Marketing Summit’e, pazarlama ve iletişim dünyasından birçok önemli isim konuşmacı olarak katılacak. Alaaddin, KAG Medya, BBA Danışmanlık, Karnaval Media Group gibi kuruluşların liderleri etkinlikte yer alacak.

Önemli Markaların Sponsorluğunda Gerçekleşecek

İstanbul Marketing Summit’in sponsorları arasında Türkiye Sinai Kalkınma Bankası, Toyota, Alaaddin, Günsan Elektrik, E-Bebek, Digital Exchange, CarrefourSA ve TAB Gıda gibi büyük markalar bulunuyor.

Detaylar Etkinliğin Web Sitesinden Takip Edilebilir

13 Mayıs 2024’te Zorlu PSM’de gerçekleşecek İstanbul Marketing Summit’e dair detaylı bilgilere etkinliğin resmi web sitesinden ulaşılabilecek. Bu yılki zirve, pazarlama dünyasının geleceğine ışık tutacak konuşmalara ev sahipliği yapacak.

İlgili Yazılar