Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Lübnan’daki Suriyeliler Mutlulukla Ülkelerine Dönüyor

Lübnan’daki Suriyeliler Mutlulukla Ülkelerine Dönüyor

haberci haberci -
79 0

Lübnan’ın Doğusunda Uzun Araç Kuyrukları Oluştu

Lübnan’ın doğusundaki Masna Sınır Kapısı’na doğru giden yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Ülkelerine geri dönmek isteyen Suriyeliler, bayraklarla kutlamalar yaparak yollarına devam ettiler.

Suriyelilerin Mutluluğuna Lübnanlılar ve Filistinliler Eşlik Ediyor

Ülkede iç savaşın başlamasının ardından Lübnan’a sığınan Suriyelilerin mutluluklarına Lübnanlılar ve Filistinliler de eşlik ediyor. Suriyelilerin ülkelerine dönmesini sevinçle karşılayan Lübnanlılar, geleceğe umutla bakıyorlar.

Suriyelilerin Dönüş Sevinci

Suriyelilerin mutluluğuna eşlik eden Lübnanlı Şadi Tuumi ve diğer birçok Suriyeli, Esed rejiminin düşüşü ile ülkelerine geri dönüş umutlarını dile getiriyorlar. Suriyelilerin yaşadığı sevinç ve umut, bölgede yeni bir dönemin başladığının işareti olarak görülüyor.

Suriye’deki Son Gelişmeler

Suriye’de yaşanan son gelişmelerle birlikte Esed rejimi karşıtı gruplar, birçok stratejik noktayı ele geçirerek ülkenin çeşitli bölgelerinde hakimiyet sağladılar. Bu gelişmelerle birlikte Suriyelilerin ülkelerine dönme umutları artarken, bölgede yeni bir dönem başlamış gibi görünüyor.

Bu sevindirici gelişmelerin ardından Suriyeliler, yıllar sonra memleketlerine geri dönüş yapmanın hayalini kurarken, umut dolu bir geleceğe adım atmaya hazırlanıyorlar.

İlgili Yazılar