Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 60 Yıllık Tecrübeyle Üretilen Şemsiyeler

60 Yıllık Tecrübeyle Üretilen Şemsiyeler

admin admin -
10 0

60 Yıllık Tecrübeyle Üretilen Şemsiyeler

Firma 60 yıllık tecrübeyle birbirinden kaliteli şemsiyelerin üretilmesini sağlıyor. Sektörde ilk olarak yağmur şemsiyesi üreterek başlayan firmanın günümüzde plaj, mega ve bahçe gibi farklı şemsiye çeşitleri bulunuyor.

Firmanın Satışa Sunduğu Ürünler

Firma müşterilerinin kaliteli ürünler kullanması amacıyla kaliteli ürünlerin üretilmesini sağlıyor. Ayrıca farklı firmalarla iş ortaklığı yaparak hizmet vermeye devam ediyor.

Firmanın satışını yaptığı ve satışa aracı olduğu ürün çeşitleri şunlar oluyor;

  • Oturma grupları
  • Ev eşyaları
  • Şemsiyeler
  • Siesta ürünleri
  • Dış mekan ürünleri

Firma siesta ürünleri için Siesta firmasıyla iş birliği yaparken ev eşyalarında da Harbinger firmasıyla ortaklık yapıyor.

Plaj Şemsiyelerinde Farklı Renkler

Sektörde yarım asırdan uzun süredir hizmet veren firma plaj şemsiyesi üretimi yapıyor. Firma bu şemsiyelerin üretimini karbon çelik telleri kullanarak gerçekleştiriyor. Bu sebeple dayanıklı olan ürünler plajlarda ve bahçelerde insanların güneşten korunmalarını sağlıyor. Ayrıca firma bu ürünleri farklı renklerde üreterek bahçe ve plajın atmosferine uyum sağlamasını kolaylaştırıyor.

Dış Mekan Salıncak ve Minderler

Plaj ve bahçe şemsiyesi üretimini kaliteli malzemeler kullanarak gerçekleştiren firma şemsiyeler dışında dış mekanda kullanıma uygun ürünlerin satışını da gerçekleştiriyor. Bu ürünler salıncak, masa, şezlong minderi, piknik ürünleri ve minderler oluyor. Firma tarafından satışa sunulan salıncaklar bahçeye koyularak keyifli dakikalar geçirilmesini sağlıyor. Ayrıca kişiler var olan salıncakları için uygun olacak minderleri sipariş ederek satın alabiliyorlar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir