Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Helal El Diyar İle Kader İkizler’in Ortak Projeleri Merakla Bekleniyor!

Helal El Diyar İle Kader İkizler’in Ortak Projeleri Merakla Bekleniyor!

admin admin -
15 0

Helal El Diyar İle Kader İkizler’in Ortak Projeleri Merakla Bekleniyor!

Son zamanlarda gelen en iyi haberlerden biri de Helal El Diyar ile Kader İkizler’in güçlerini birleştirerek ortak projelerde yer almasıdır. Bir süredir akıllara kazınan menajerlik ve PR çalışmalarına imza atan Kader İkizler daha da başarılı olmak istiyor. Bunun içinse en iyi ajanlarla çalışması gerektiğinin farkında olarak Helal El Diyar ile görüştü. Helal El Diyar sahipleri Altan Alkan ve Eda Alkan ile projelerde güçlerini birleştirmek için anlaşmaya vardı. Projelerinde her zaman başarıyı hedefleyen ve daha da geliştirme yolunda nitelikli kararlar alan bu iki firma çok başarılı olacak gibi duruyor.

Helal El Diyar, ajans olarak yıllardır birçok ünlü, tanınmış kişilerle, markalarla çalıştı ve çalışmaya da devam ediyor. Bunun yanında bildiğiniz ve yakından takip ettiğiniz çoğu markanın da hala danışmanlığını yapıyor. Kapsamı değişen ve çeşitli danışmanlık türlerini içeren bu anlaşmada iki taraf da karlı çıkacaktır. Kader İkizler şuan için tanınmış veya tanınma çalışmaları yapılan onlarca kişiye menajerlik yapıyor. Ödüller, PR çalışmaları, reklamcılık ve daha farklı alanlarda çalıştığı kişileri destekliyor. Aslında iki markanın da yaptığı işler birbirini tamamlıyor. Bu nedenle de başarıyı hedefleyen bu iki firma projelerini birlikte yürütme kararı aldı. Bazı alanlarda birbirlerinden destek alarak daha da güçlenmeyi hedefliyorlar.

Kader İkizler ve Helal El Diyar tecrübesi birleşince projelerden kısa sürede verim alınacağı kesin. Çünkü her iki taraf da alanında tecrübeli olup ne istediklerini biliyorlar. Başarılı olmak için gerekli unsurları göz önüne alarak birbirlerine yardımcı olacaklardır. Proje kapsamı aralarında yaptıkları anlaşmada açıkça belirtilse de basının bu konuya dair geniş bir bilgisi yok. O nedenle de zaman içinde ilişki ve projelerin nasıl şekillendiğini yakından görülecektir. Helal El Diyar’ın hangi hizmetleri Kader İkizler’e katkı sağlayacağı ve başarılı olacağı da ortaya çıkacaktır.

İki taraf da başarıyı sağlamak için yeterince özverili davranmakla birlikte ortak projelerine özel ihtimam gösteriyor. Bu da proje ve iş birliğinin beklenilenden daha da verimli olmasını sağlayacaktır. Önemli olan projelerde yer alacak kişilere doğru ve yerinde hizmet vermektir. Bu iş birliği doğru ve profesyonel hizmet verme konusunda yeterince etkili olacaktır. Profesyonel ve uzman kimselerle çalışması sonucunda başarıyı tadan çoğu firma iş birliği anlaşmalarını yakından takip ediyor.

Ajansların, dijitalleşme sürecini tamamlamaya katkı sunan şirketlerle çalışması tanıtım ve reklam faaliyetlerine hız kazandırır. Sosyal medya ve çeşitli platformlarda tanınan kişileri yayınlama kabiliyeti bulunan ajanslarla çalışmak sürece katkı sağlar. Video ve içerik üretimi, çeşitli hizmetlerin verilmesi, marka ve reklamcılık faaliyetlerinin yürütülmesi tanıtımlarda etkilidir. Tanıtımları, reklamları ve PR çalışmalarını doğru, etkili strateji olarak kullanabilmek bu ortak çalışma sayesinde mümkün olacaktır.  

Haber dünyasına yön veren isimlerin güçlerini birleştirmesiyle günden güne daha fazla projeler duymaya devam edeceğimizden eminiz.

KADINA ŞİDDETE HAYIR TEMALI ÖDÜLLERİNİ FİLENİN SULTANLARI’NA HEDİYE ETTİ

Helal El Diyar Grup ve Elit Medya Group tarafından düzenlenen ‘Yılın Uluslararası Marka Ödülleri’, önceki akşam Sarıyer Event Garden’da  sahiplerini buldu. Ev sahipliğini Kader İkizler ve Mustafa Calban’ın yaptığı ‘Kadına Şiddete Hayır ’ temalı geceye yaklaşık 300 davetli katıldı. Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı gecede Pınar Bent gelinlik ise ünlü modeller ile 2024 yılı gelinlik modellerini mini bir defile ile tanıttı. Demet Akalın’ın sahne aldığı gecede Yılın En İyi Cover Şarkısı Ödülünün sahibi Ömür Gedik olurken, Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı ile ‘Yansın İstanbul’ ile İsmail Özkan, Yılın En İyi Pop Kadın Sanatçısı Demet Akalın, Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı Gökhan Keser, Yılın İnfluencer çifti ise Mert Öcal ile Sude Burcu oldu. ”Kadına Şiddete Hayır ” temalı ödül töreninde ‘En İyi Pop Erkek Sanatçısı’ seçilen Gökhan Keser ödülünü Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımına hediye ederken  ”Cumhuriyetin 100.yılında bizlere  bu mutluluğu yaşattıkları için çok teşekkür etti.”

Adaylar için adayım tv  de farklı projelerde yer alacağını açıkladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir