Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Trabzonspor İstanbul Takımlarına Karşı Şanssız

Trabzonspor İstanbul Takımlarına Karşı Şanssız

admin admin -
8 0


Son derecede kritik olan bu maç kapsamında Trabzonspor kendi evinde Fenerbahçe’yi konuk etti. Maçın son bölümlerinde Dimitris Pelkas’ın ceza yayından vuruşuna engel olamayan Uğurcan Çakır; maçın skorunu da belirleyen pozisyonda yer aldı. Müsabakadan 1-0 yenilgiyle ayrılan bordo mavili takımın, ilginç bir istatistiğe de bu sezon imza attığı ifade ediliyor. Alınan bu sonuçla beraber sezon genelinde İstanbul takımlarına diş geçiremedikleri ve tüm mağlubiyetlerinin bu takımlara karşı olduğu da gelen detaylar arasında yer alıyor.


Süper Lig’in önceki maçlarında 8 kez İstanbul takımlarının karşısına çıkan Trabzonspor; bu maçların 6’sından sahadan yenik ayrılan taraf oldu. Sadece iki maçta 3 puanı alan taraf olması da dikkat çeken detaylar arasında bulunuyor.


Trabzonspor İstanbul Takımlarına Karşı Şanssız


Trabzonspor’un bu sezon aldığı tüm yenilgilerin İstanbul takımlarına karşı olduğu ifade ediliyor. Bordo mavili takımın Fenerbahçe’ye 3-1 ve 1-0’lık skorlarla mağlup olduğu ifade ediliyor. Öte yandan Galatasaray ile sezonun ilk yarısında yapılan maçı da 2-0 kaybettikleri de biliniyor.


Kasımpaşa ile oynanan maçı 4-3’lük skorla mağlup olarak ayrılan bordo mavili ekip; Medipol Başakşehir karşısında da 2-0’lık skorla aynı durumu yaşadı. Beşiktaş karşısında da bu şanssızlığını koruyan Karadeniz temsilcisi; 3-1’lik kayıp içine girdi. Böylelikle İstanbul takımlarına dair beklenenleri yerine getiremeyen ve ciddi puan kayıpları yaşayan takım olması da dikkatlerden kaçmayan bir durum oldu.


Trabzonspor; bu sezon deplasmanda çıktığı Beşiktaş’ı 2-1, Medipol Başakşehir’i ise 1-0 yenmeyi başarmıştı.


28. haftada Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor; aynı zamanda da diğer İstanbul takımlarıyla karşılaşmaya da devam edecek. Sezon sonuna kadar kendi evinde Fatih Karagümrük maçına çıkacak olan Karadeniz ekibi; aynı zamanda da deplasmanda da Galatasaray ile zorlu bir mücadele içine girecek. Böylelikle İstanbul takımlarıyla olan maç fikstürünü tamamlayacak.Bu sezon 6 kez İstanbul takımlarıyla karşı karşıya kalan bordo mavili takım; bu müsabakaların hepsini kaybetti. Ligde bulunan tüm yenilgilerini bu şekilde aldığı ifade edildi. ve bedava bonuslar için milanobet giriş adresini ziyaret Edebilirsiniz


Sezon sonuna kadar en üst sıralara tırmanma uğraşı içinde olan Trabzonspor’un tüm maçlarda olduğu gibi İstanbul takımları karşısına da galibiyet parolasıyla çıkmaları bekleniyor. Bu maçlardan galip olarak ayrılarak; var olan şanssızlığını kırma hedefiyle hareket ediliyor.


İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir