Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Vuni Palace Hotel Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Vuni Palace Hotel Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

admin admin -
9 0

Vuni Palace Hotel Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Kıbrıs; hayatınızın en güzel tatilini yapabileceğiniz bir yerdir. Birçok insan; Kıbrıs’ın son derece pahalı olduğunu düşünür. Kıbrıs sınırları içerisinde lüks oteller vardır. Fakat, erken rezervasyon fırsatından yararlanıldığı takdirde çok uygun fiyatlarla tatil yapmak da mümkün hale gelir. Kıbrıs’ın kalitesiyle fark yaratan otellerinden birisi de Vuni Palace Hotel! Yazımız sayesinde bu otel hakkında bilgi alabilirsiniz. O halde başlayalım!

Vuni Palace Hotel Nasıl Bir Yerdir?

Otelin İstanbul Boğazı’nı andıran eşsiz manzarasına hayran kalmamak elde değil! Denize sıfır oluşuyla dikkat çeken otelde başka bir yerde bulamayacağınız türden deniz manzarası ile karşılaşacaksınız. Ayrıca, otelin tarihi ambiyansı da bahsedilmesi gereken detaylar arasındadır. Vuni Palace Hotel; dış güzelliği kadar iç güzelliği ile de dikkat çeker. Odaları, restoran ve barları, sağlık merkezi ve daha birçok özelliğiyle farkını belli eder.

Vuni Palace Hotel; üç farklı oda seçeneğine sahiptir. Standart oda, aile odası ve premium oda seçenekleri sayesinde insanların tam da hayallerindeki gibi bir tatil yapmaları mümkün hale gelir. Bunun yanı sıra, premium oda; premium süit ve premium king süit olmak üzere kendi içerisinde ikiye ayrılır. Bir başka deyişle, lüks bir odada konaklamak isteyenlerin tercihi premium oda olmalıdır. Standart oda; müşterilerin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır. 22 m2 büyüklüğündeki bu odalarda geniş bir çift kişilik yatağın yanı sıra her birisi tek kişilik iki yatak mevcuttur.

Premium oda; Vuni Palace Hotel ile özdeşleşmiştir. Spring Top binasında yer alan bu odanın 25 m2 olduğunu ifade edebiliriz. Bünyesinde çift kişilik iki ayrı yatak mevcuttur. Ayrıca, son derece modern bir şekilde tasarlandığını söylemek gerekir.

Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz?

Vuni Palace Hotel; iyi bir otelde bulunması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Kullanıcı yorumları ve puanları dikkate alınarak oluşturulan Kıbrıs’ın en iyi otelleri listesinde üst sıralarda yer almayı başarmıştır. Oda seçeneklerinin yanı sıra restoran alternatifleri ile de farkını ortaya koyar. Otel; sabah kahvaltısını ve akşam yemeğini açık büfe olarak sunar. Bunun yanı sıra, geç kahvaltı ve öğle yemeği seçeneği de sunulur. Vuni Palace Hotel; hem Türk hem de dünya mutfaklarına ait lezzetleri bünyesinde barındırır. 32 kişilik Mirror Restaurant, 24 saat hizmet veren Lobby Bar, dinlenmek ve keyifli bir şekilde sohbet etmek isteyenlere hitap eden Murphy’s Irish Pub ve yaz sezonu boyunca her gün 10.00 ila 18.00 saatleri arasında hizmet veren Pool Bar da otelin yeme içme alternatifleri arasında bulunur.

Vuni Palace Hotel; kapalı havuz, dinlenme odası, Türk hamamı, masaj & bakımlar, bayan kuaförü gibi hizmetleri de bünyesinde barındırır. Otelin internet sitesini ziyaret ederek istenilen herhangi bir dönem için rezervasyon yaptırmak mümkündür.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir